Egy különös módon alakult koncert Angliában február 24-én, Csajkovszkij művével

*          *          *

Még vannak szabad helyek a “Pál védőbeszéde” monodrámára,

melyre Váncsa Gábor színművész lesz a vendégünk a Nádor utcában

2022. május 29-én, vasárnap.

(A Keresztény Közösség, 1051 Budapest, Nádor utca 34. 1 emelet; 5. kapucsengő)

Ez a remek előadás, ami Pál Apostol leveleiből készült, megeleveníti az akkori kort és a hangulatot. Érdemes élőben átélni!

Érkezés 9.30 és 9.50 vagy 11 és 11.20 óra között. Az előadás az emberszentelő szertartás után 11.30-kor pontosan elkezdődik és kb. egy óra hosszáig tart. Utána még fél órát lehet az előadóval beszélgetni, kérdezni.

Hogy a résztvevők létszáma igazodjon a tér méretéhez, ezért regisztrációt kérünk az info@akeresztenykozosseg.org címen név, email, mobilszám megadásával.

A beérkezési sorrend szerint 30 max. 35 főt tudunk befogadni. Aki ezen felül jelentkezik, várólistára kerülhet. Aki befért az első 35-be, attól kérjük, hogy ha valami közbejön, azonnal, de legkésőbb május 27-e, péntek estig jelezze, hogy értesíthessük a várólistán lévőket. A várólistára kerülőknek május 28-án, szombat reggel tudjuk jelezni, ha lesz szabad hely.

A regisztrációhoz 2500 Ft befizetését kérjük a helyszínen készpénzben, amelyet az előadó tiszteletdíjához hozzájárulásként szeretnénk felajánlani. (Akinek ez anyagilag megterhelő, kérjük a jelentkezéskor jelezze, és fizessen annyit, amennyit tud.)

A jelentkezőknek értesítést küldünk.

Az esemény plakátja itt megtekinthető.

Hívhattok ismerősöket, barátokat, őket is kérve a regisztrációra.

*          *          *

Az emberszentelő szertartásokat megújult oltárunknál csütörtökönként 7 óra 30 perctől és vasárnaponként 10 órától teljesítjük Budapesten (1051 Budapest, Nádor u. 34. I/1. 5-ös kapucsengő). Érkezés a szertartás előtt legkésőbb 5 perccel.

*          *          *

Változások a kápolnában 2022 februártól

Szertartások kezdete
Februártól a szertartások előtt legkésőbb 5 perccel szeretnénk megadni az elmélyülés lehetőségét a szertartáson résztvevőknek. Ezért a kapucsengőt a szertartás kezdete előtt 5 perccel kikapcsoljuk és az ajtót zárjuk, első alkalommal február 3-án, csütörtökökön 7.25-kor, utána február 6-án vasárnap 9.55-kor és a továbbiakban. A házigazda 5 perccel szertartás előtt csengetéssel jelzi, hogy kérjük a beszélgetéseket befejezni és helyetfoglalni. Kérjük, segítsétek az elcsendesedés megteremtését!

Telefonhasználat a szertartástérben, a kápolnában
A szertartások élő terének védelme érdekében kérjük, hogy a mobiltelefonokat a szertartástérbe ne vigyétek be. A szertartás idejére kérjük a telefonokat kikapcsolni, vagy repülő üzemmódba állítva a szertartás terén kívül hagyni.

*          *          *

Szeretettel várunk minden érdeklődő fiatalt a Fiatalok napjaira, amely a hónap utolsó vasárnapján van.

Meghívó a Fiatalok napjaira 2022 januártól júniusig – Bozókiné Tengely Anna, Silye Imre és Huszti Árpád levele a fiataloknak

A havi részletes program az ifjúsági találkozó oldalunkon olvaható: https://akeresztenykozosseg.org/ifjusagi-talalkozo/