Stefan Kagermeier alkotása

Nyitott kapu

A “Nyitott kapu” beszélgetésekkel új kezdeményezéseknek nyitunk teret. Beszélgetünk különböző életkérdésekről, korunk kihívásairól. Hallhatunk egyéni beszámolókat egy közösségi utazásról vagy eseményről. Aki szeretne beszámolót tartani, vagy érdeklődik egy téma iránt, az jelezze ezt az egyik papnak. Örömmel fogadunk minden kezdeményezést!

Helyhasználati lehetőség

Egyéni vagy közösségi kezdeményezések, alkalmi vagy rendszeres megbeszélés, csoportmunka céljából tereink használatára biztosítunk lehetőséget. Tereinket használhatják olyan társaink is, akiknek a tevékenysége illeszkedik közösségünk szellemiségéhez.

További információ kérhető az info@akeresztenyközösseg.org e-mailcímen.

Szívügyem

Szeretnénk megismerni közelebbről egymást és azokat a témákat, életterületeket, amely iránt elköteleződtünk. Útjára indítottuk a közösségi körlevelünkben a “Szívügyem” című rovatot, ahova várjuk a legkülönbözőbb életterületeket bemutató írásokat, amelyek valamiért fontosak számotokra. Külön érdekes, ha az írásban feltárulnak közösségünk életével, szemléletével kapcsolatos összefüggések, tapasztalatok is.

Az írásokat az info@akeresztenykozosseg.org e-mailcímen várjuk.

Önkéntesség

Örömmel tapasztaljuk, hogy évről évre egyre többen látogatják a Keresztény Közösség szertartásait, illetve érdeklődnek egyéb programjai iránt. Egyházunk működésének hátterét egyrészt személyes adományok, rendszeres hozzájárulások, másrészt a papokon kívül a közösség tagjainak, köztük a munkatársi körnek az önkéntes munkája teszi lehetővé, fenntarthatóvá. Kapcsolódni lehet a kultikus ruhák ápolásához, a gyülekezeti tér ápolásához, a ministráláshoz. Mindezekbe szívesen vezetik be a területek felelősei a jelentkezőket. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki bármilyen módon segít, hogy méltóan megtarthassuk emberszentelő szertartásainkat és ápolhassuk a többi szentséget!

Aki szívesen kapcsolódna ebben a témában, keresse az egyes területek képviselőit telefonon, írjon nekünk az info@akeresztenykozosseg.org e-mailcímen vagy jelezze szándékát személyesen a kápolnában.

A kultikus ruhák ápolása – Dr. Jakab Tiborné Nagy Ágnes 06 20 564 4733

A gyülekezeti tér ápolása – Bándy Barbara – info@akeresztenykozosseg.org

Ministrálás – Lóránt László 06 20 994 8361

Ministránsképzés – Tóth Klára 06 30 378 6509