„A béke arca”

„A béke arca” olvasókör folytatja munkáját. Csoportunk 7 éve kezdte meg működését Vlagyimir Szolovjov által inspirálva. Alapvető célunk és hitvallásunk nem változott: szeretnénk megérteni a jó és a gonosz a működését önmagunkban és a világban. Ehhez a megismeréshez és átéléshez hívjuk segítségül Rudolf Steiner és más antropozófus szerzők műveit. Terveink között szerepel, hogy a hatodik kultúrkorszakról szóló híradásokat keressük az evangéliumokban, Szent Pál leveleiben és az Apokalipszisben. Csoportunk egy megújulási, átalakulási folyamatban van. Azt biztosan tudjuk, hogy Rudolf Steinernek az orosz/szláv népszellem küldetéséhez kapcsolódó előadásainak feldolgozásával fogjuk folytatni munkánkat. Az olvasókörhöz bármikor lehet csatlakozni, minden érdeklődőt szeretettel várunk. Érdeklődni lehet Nagy Ágnesnél vagy Vincze Zsuzsánál: zsannavi@gmail.com. Időpontok a programismertetőnkben találhatók.

 

Evangéliumkörök

https://akeresztenykozosseg.org/evangeliumkorok/

 

Fiatal felnőttek beszélgetése

Aktuális életkérdésekről beszélgetünk Silye Imre segítségével. Az időpontok a honlapunk eseménynaptárában láthatók. Szeretettel várjuk a 21-33 év körüli fiatal felnőtt érdeklődőket.

 

Biodinamikus Föld-művelés

Minden hónap első péntekén 16 órától 18 óráig a biodinamikus Földművelésről szóló beszélgetésen lehet részt venni a Nádor utcai kápolnánkban. Bárki csatlakozhat. Érdeklődni lehet Lóránt Lászlónál, a +36 20-994-8361 telefonszámon.

 

Haladva az öregkor felé – lélekben gazdagodva, a nehézségekkel megküzdve

A csoportos együttlétek munkáját meghívott előadók is segítik. Időpontok a programismertetőben olvashatók. Érdeklődni lehet a szervezőknél: Bolf Hajnalkánál a  06-72-332 788-as és Mészáros Máriánál a 06-70-387 9795-ös telefonszámon.

 

A lélek útja a halál után

Március 31-én, pénteken 17.30 órakor csoportfoglalkozás és beszélgetés indul A lélek útja a halál után témakörben Strassenreiter József vezetésével Budapesten, a Nádor utcai kápolnában. A havonta egy alkalommal tervezett találkozók további időpontjai a programismertetőben olvasható. Érdeklődni lehet a 30-444 6634 telefonszámon.