Pünkösdi ifjúsági találkozó 2024 tavaszán

2024 pünkösdjének napjaiban a világ minden tájáról érkező 200 fiatal vehet részt A Keresztény Közösség ifjúsági rendezvényén a németországi Konstanzban.

Időpont: 2024. május 17-21.
Helyszín: Freie Waldorfschule Konstanz

A magyarországi gyülekezetből 10 fős csoporttal veszünk részt a rendezvényen. A csoportot Jász Réka és Bánhegyi Luca kíséri. A fesztivál honlapja folyamatosan frissül az aktualitás tudnivalókkal.

 

* * * * *

Nyári ifjúsági tábor

A 15 év feletti fiatalokat 2024. július 15–19-ig várjuk Sitkére. Részletes információ, jelentkezési lap később lesz. Addig is olvassátok Gyarmati Judit írását a sitkei helyszínről, feladatokról, lehetőségekről.

Kedves Fiatalok!

2024. július 15-én 35 spanyol fiatal érkezik a Vas megyei Sitkére A Keresztény Közösség két papjával. Bontanak, építenek, területet rendeznek, hogy egyszer majd elindulhasson az AntroOtthon-életközösség idősödő emberek számára. Szeretnél részt venni velük ebben a nonstop szabadtéri programban? Szeretnél spanyolul, angolul, németül barátkozni, sátorban, netán a szabad ég alatt aludni? A spanyolok nagyon megörültek, amikor felmerült, hogy magyar fiatalok is csatlakoznának hozzájuk, emelve a tábori hangulatot.

Magyar részről Gyarmati Judit a kezdeményező, hozzá kapcsolódtak: Balogh Jázmin, Jász Réka és Silye Imre.

Részvételi díjként a kirándulások és az étkezés költségei merülnek föl. Kérlek, gondolkozz a nyaradat tervezve azon, hogy mit adhat Neked ez a pár nap, és mit adhatsz Te másoknak ebben a pár napban? A jelentkezésről később. Ha kérdésed van, tedd föl Juditnak (antrotthon@gmail.com) vagy Silye Imrének (ImreSilye@web.de).

Gyarmati Judit