Fiatalok találkozói és a fiatalok nyári tábora

Fontosnak tartjuk, hogy a gyülekezetünkhöz kapcsolódó fiataloknak olyan találkozásokat tudjunk biztosítani, ahol az együttlét öröme mellett lehetőségük van arra is, hogy feltehessék az őket foglalkoztató kérdéseket, megoszthassák egymással tapasztalataikat, élményeiket.

Ezzel a céllal indult el a havonta egy alkalommal tartott Fiatalok napja is, ahol az emberszentelő szertartás után tartalmas beszélgetésekben, úti beszámolókban, közös éneklésben és játékban lehetett részünk. Ezeket a találkozásokat új formában a jövőben is szeretnénk tovább folytatni. Emellett a nyári időszakban egy hosszabb együttléttel tervezzük még tovább gazdagítani a közös élményeket. Hívjuk és várjuk szeretettel 2022. július 17. és 22. között Nemesvámosra azokat a 15-24 éves fiatalokat, akik szívesen töltenének velünk és egymással néhány tartalmas napot.

Meghívó és jelentkezés a fiatalok táborába, 2022. július 17-22., Nemesvámos

Kedves Fiatalok!

Szeretettel várunk a Fiatalok táborában, 2022. július 17-22-ig Nemesvámoson.

Akik biztosan velünk lesznek, mint tábori kísérők:

Balogh Jázmin (ének és sok más is), Bozóki Anna és Silye Imre.
Ezen kívül egyeztetünk még további meghívottakkal, amiről a tábor előtt információt küldünk a jelentkezőknek

Az idei lesz a második táborunk nektek, fiataloknak, amiben szeretnénk az első év jó tapasztalatait megtartani, és ahol lehet és szükséges, azt tovább formálni veletek együtt.

A tavalyihoz hasonlóan a tervezett napirendet csak vázlatosan készítettük elő, mert arra számítunk, hogy érkezik tőletek is téma felajánlás, vagy kérdés, amivel szeretnétek foglalkozni. Ezekről kérjük, hogy a „Jelentkezési űrlapon” az adott helyen írjatok nekünk.

(A tervezett napirendről itt csatolunk egy külön dokumentumot.)

Lesz játék, ének, szertartások, ministrálási lehetőségek, beszélgetések és biztosan megyünk fürödni a Balatonban is:-)

Ebben az évben a konfirmációra készülők is ott lesznek Nemesvámoson; egy nappal később érkeznek, időnként külön programjuk lesz, ám az étkezéseket, játékokat… együtt tervezzük.

A tábor július 22-én, pénteken ebéd után hivatalosan véget ér, ám akik maradnak az utána következő családos táborba is, azoknak a szombati napra egy szabadon választható kirándulást szervezünk, amelyre szintén a „Jelentkezési űrlapon” kell jelentkezni.

A tábor ajánlott részvételi díja: 30.000.- Ft/fő

Akinek lehetősége van ezt kifizetni, vagy esetleg magasabb összeget is tud vállalni, azt köszönettel vesszük!
Akinek pedig ez az összeg nehézséget jelent, kérjük azt is jelezze!
Anyagi okok miatt senki ne maradjon otthon!!!

A „Jelentkezési űrlapot” az alábbi linken találjátok: https://forms.gle/LVgUHfvLLnsoqXct7

Kérjük, töltsétek ki mielőbb, de legkésőbb június 30-ig, hogy aztán az utazás és egyéb részleteket egyeztessük a jelentkezőkkel.
Hívjatok, írjatok bátran, ha bármi kérdésetek, kérésetek van!
Bozóki Anna: +36 20 463 4163; botean68@gmail.com

Szeretettel várjuk a találkozást veletek:

Balogh Jázmin, Bozóki Anna, Silye Imre