A következő nemzetközi ifjúsági találkozók:

 

2021. július 31-augusztus 8. Belis/Románia  https://simpozion.org/

Az érdeklődők közvetlenül a szervezőknél jelentkezzenek .

 

Fiatalok találkozója Nemesvámoson 2021. július 14-18. között

Fontosnak tartjuk, hogy a gyülekezetünkhöz kapcsolódó fiataloknak olyan találkozásokat tudjunk biztosítani, ahol az együttlét öröme mellett lehetőségük van arra is, hogy feltehessék az őket foglalkoztató kérdéseket, megoszthassák egymással tapasztalataikat, élményeiket.

Ezzel a céllal indult el a havonta egy alkalommal, szombaton tartott Fiatalok napja is, ahol az emberszentelő szertartás után tartalmas beszélgetésekben, úti beszámolókban, közös éneklésben és játékban lehetett részünk. Ezeket a találkozásokat a jövőben is szeretnénk tovább folytatni. Emellett a nyári időszakban egy hosszabb együttléttel tervezzük még tovább gazdagítani a közös élményeket.

Hívjuk és várjuk szeretettel 2021. július 14. és 18. között Nemesvámosra azokat a fiatalokat, akik szívesen töltenének velünk és egymással néhány tartalmas napot.

A foglalkozásokat Balogh Jázmin (ének), Czakó Anikó (euritmia), Méhes Adrienn (kézműveskedés) és Varga-Szemes László (mozgás, dráma) fogják vezetni. Bozókiné Anna és Silye Imre szertartásokat tartanak, beszélgetéseket vezetnek.

A találkozó részletes programjáról és a jelentkezési feltételekről külön értesítést küldünk majd az érdeklődőknek e-mailben. Kérjük, adjátok tovább a találkozó hírét a családban, ismeretségi körben lévő fiataloknak, hogy az időpontot már most feljegyezhessék, érdeklődésüket jelezhessék és elérhetőségüket megadhassák nekünk.

Ezt 2021. május 31-ig kérjük az info@akeresztenykozosseg.org címre írt „Fiatalok találkozója” tárgyú levélben.