Hozzájárulások és adományok

Munkánkat önkéntesen vállalt rendszeres hozzájárulások és alkalmi adományok teszik lehetővé, amit köszönettel fogadunk.

A hozzájárulásokat és adományokat a Keresztény Közösség Egyház számlájára lehet átutalni, a rendezvényeinken kihelyezett perselybe tenni vagy az általunk küldött csekken befizetni.

Bankszámlaszámunk:

  • Kedvezményezett neve: A Keresztény Közösség Egyház
  • MagNet Magyar Közösségi Bank
  • Számlaszám: 16200106-00083373

Külföldről történő utalás esetén:

  • Name of the Bank: MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
  • Addresse of the bank: Andrássy út. 98., Budapest, 1062, Hungary
    BIC (swift) code: HBWEHUHB
    IBAN: HU13-16200106-00083373

Felhívjuk a figyelmet, hogy a vallási egyesületünk nem közhasznú szervezet. A magánszemélyek a közösségünknek nyújtott támogatások alapján adókedvezményre nem jogosultak.

A gazdasági társaságok a Társasági adótörvényben (1996.évi LXXXI. törvény) meghatározott feltételek mellett számolhatják el vállalkozási tevékenység érdekében felmerült költségnek a közösségünknek nyújtott támogatást.

Arany-ezüst gyűjtés

Használt arany és ezüst ékszerek országos gyűjtésből megteremtődött a második kehelyhez szükséges anyagi alap. Hálásan köszönjük ezt minden támogatónak! A költségvetésünk hazai arányának növelésére továbbra is köszönettel fogadunk arany és ezüst ékszereket, tárgyakat.

A felajánlott ékszereket, tárgyakat át lehet adni a pénzügyi körünk bármelyik tagjának: Bándy Barbarának, Krivácsy Ádámnak vagy az egyik papnak, illetve az evangéliumi körök kapcsolattartóinak is.

Elérhetőségek

Evangéliumkörök kapcsolattartói

Terítő adományok gyűjtése

A kápolna otthonosabbá tételéhez szeretnénk az ünnepköröknek megfelelő kis terítőkkel, kézimunkákkal díszíteni a szertartástér előterét. Ezért szívesen fogadunk kisebb-nagyobb természetes alapanyagú terítőket adományként.