A családos nyári táborunkat 2022. július 24-augusztus 1-éig tartjuk, Nemesvámoson.

Nemesvámoson, a Balaton közelében töltünk el egy hetet július 24-augusztus 1-éig. A tábor idén vasárnap este kezdődik és hétfő reggel zárul. Érkezés: 2022. július 24-én vasárnap este, elutazás augusztus 1-én, hétfőn reggel. A helyszínt ismét a Fehérlófia Waldorf Iskola biztosítja, szállásunk a Pajtaszálló és az iskola tantermei lesznek, sátorozni az iskola kertjében lehet majd.

A családos tábor vidám együttlét, ahol tartalmas beszélgetések, feltöltő euritmia, sok-sok játék, kirándulás, minden reggel emberszentelő szertartás, este kultikus zárás, az iskolás gyerekek vasárnapi szertartása, ministrálás tanulásának lehetősége és még sok egyéb más vár Benneteket. A közösségünkhöz régóta csatlakozóknak egy pihentető és tartalmas együttlétet nyújt. Azoknak pedig, akik most szeretnék megismerni a közösséget, kellemes, kötetlen ismerkedésre ad lehetőséget. Kisgyermekeseket, nagyokat, egyedülállókat és családosokat egyaránt várunk.

A jelentkezéseket 2022. július 1-ig kérjük.

A részvételhez szükség esetén támogatás kérhető. Aki szeretne további tájékoztatást kapni a programról és a jelentkezés feltételeiről, keressen az info@akeresztenykozosseg.org e-mail címen vagy a 70-338 7079 számon.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A papok és a munkatársak nevében is

Radics Helga