Az elkötelezettség sorsalakító esszenciái”
Én a közösségben – a közösség jelentősége az életemben

Idén is Nemesvámoson, a Balaton közelében töltünk el egy hetet július utolsó teljes hetében. Érkezés: 2020. július 21-én, kedden délelőtt, elutazás július 27-én, hétfőn reggel.
A helyszínt a Fehérlófia Waldorf Iskola biztosítja, szállásunk a Pajtaszálló és az iskola tantermei lesznek, sátorozni az iskola kertjében lehet majd.

A családos tábor vidám együttlét, ahol tartalmas beszélgetések, feltöltő euritmia, sok játék, kirándulás, reggelenként emberszentelő szertartás, este kultikus zárás, az iskolás gyerekek vasárnapi szertartása, ministrálás tanulásának lehetősége és még mások várnak Benneteket. A közösségünkhöz régóta csatlakozóknak egy pihentető és tartalmas együttlétet nyújt. Annak, aki most szeretné megismerni a közösséget, kellemes, kötetlen ismerkedésre ad lehetőséget. Kisgyermekeseket, nagyokat, egyedülállókat és családosokat egyaránt várunk. A jelentkezéseket 2020. július 1-éig kérjük. A részleteket a honlapunkon is közzétesszük majd. Szükség esetén támogatás kérhető. További tájékoztatás kérhető a programról és a jelentkezés feltételeiről az info@akeresztenykozosseg.org e-mail címen vagy a 70-338 7079 számon Radics Helgánál.

Jelentkezzetek, az elköteleződés a segítséget is magával hozza!

Szeretettel várunk Benneteket!