LOGOS konferencia

 

Az idei évben ünnepli 100 éves fennállását a Keresztény Közösség az első Goetheanumban történt alapítása után. A jelentős évfordulót egy ötnapos konferencián ünnepelhetjük Dortmundban2022. október 7 és 11. között. A visszatekintés és az ünneplés mellett fontos téma, hogyan lépünk a Keresztény Közösség második évszázadába, mire hív bennünket a világ alakulása.

A konferencia honlapjának címe: https://cg-2022.org/wp/

Egyelőre az általános program állt össze: minden reggel átélhető az emberszentelő szertartás (szimultán 8 teremben, 8 oltár előtt, több nyelven), este a kultikus zárás hasonlóképpen. Napközben előadások, műhelymunkák, kiállítások és beszélgetések lesznek, esténként kultúrprogram. Az előreláthatóan 2000 nemzetközi résztvevő között 500 fiatal részvételére számítanak, akik számára külön programokkal készülnek.

Nagyon különleges élménnyel gazdagodik, aki részt vesz. Érdeklődni és jelentkezni Huffman Szilviánál lehet: malyvacsiga@gmail.com A jelentkezőkkel folytatjuk majd az utazás részleteinek szervezését.

Tájékoztató írások letölthetők ide kattintva német, angol, spanyol, orosz és francia nyelveken.

Létrehozunk egy LOGOS elnevezésű Alapot, hogy adományokat gyűjtsünk az utazásra jelentkező csoport kiadásainak támogatására. Aki egyéni, családi lehetőségeihez
mérten hozzá tud járulni a gyülekezeti csoportunk LOGOS Konferencián való részvételéhez, az küldheti a támogatását a közösségi számlaszámunkra „LOGOS” szóval megjelölve: 16200106 – 00083373, vagy átadhatja közvetlenül Bándy Barbarának is.
A legkisebb szabadon, jó szívvel adott összeg is azt üzeni nekünk, hogy átérzitek az évforduló jelentőségét, és annak a fontosságát, hogy a papjaink mellett munkatársak,
gyülekezeti tagok és fiatalok is átélhetik a nemzetközi közösségi élményből fakadó erőket. Ez várhatóan az egész magyarországi gyülekezetünk életét áthatja majd.

Kérdéseiteket, észrevételeiteket szívesen fogadjuk, támogatásaitokat pedig előre is köszönjük!