„Az elkötelezettség sorsalakító esszenciái”

Én a közösségben – a közösség jelentősége az életemben

Az elkötelezettség a témája közösségünk családos nyári táborának.

Idén is Nemesvámoson, a Balaton közelében töltünk el egy hetet július utolsó teljes hetében. A tábor idén kedden kezdődik és hétfő reggel zárul. Érkezés: 2020. július 21-én kedden délelőtt, elutazás július 27-én, hétfőn reggel. A helyszínt ismét a Fehérlófia Waldorf Iskola biztosítja, szállásunk a Pajtaszálló és az iskola tantermei lesznek, sátorozni az iskola kertjében lehet majd.

   A családos tábor vidám együttlét, ahol tartalmas beszélgetések, feltöltő euritmia, sok-sok játék, kirándulás, minden reggel emberszentelő szertartás, este kultikus zárás, az iskolás gyerekek vasárnapi szertartása, ministrálás tanulásának lehetősége és még sok egyéb más vár Benneteket. A közösségünkhöz régóta csatlakozóknak egy pihentető és tartalmas együttlétet nyújt. Annak pedig, aki most szeretné megismerni a közösséget, kellemes, kötetlen ismerkedésre ad lehetőséget.

Kis gyermekeseket, nagyokat, egyedülállókat és családosokat egyaránt várunk.

A jelentkezéseket 2020. július 1-éig várjuk.

A részvételhez szükség esetén támogatás kérhető. Aki szeretne további tájékoztatást kapni a programról és a jelentkezés feltételeiről, keressen az info@akeresztenykozosseg.org e-mail címen vagy a 70-338 7079 számon.

Jelentkezzetek, az elköteleződés a segítséget is magával hozza!

Szeretettel várunk Benneteket!

A papok és a munkatársak nevében is

Radics Helga

© 2019 A Keresztény Közösség Egyház